Indische middag in de Draaikolk

Uit
Een Masoek Sadja is een Indische middag, bedoeld voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië.
Een Masoek Sadja is een Indische middag, bedoeld voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Stichting Pelita organiseert dinsdag 31 januari een Masoek Sadja in sport- en zalencentrum De Draaikolk. De Indische inloopmiddag aan de Dollardlaan 202 begint om 14.00 uur. 

Dit is de eerste Masoek Sadja van het nieuwe jaar. Een Masoek Sadja is een Indische middag, bedoeld voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië. De inloop is maandelijks, elke laatste dinsdag van de maand. Iedere maand maken ze er een gezellige middag van met muziek, eten en dans of een andere activiteit. Tijdens de bijeenkomst op 31 januari verzorgt de band Stichting Dyne4you (Diana) de muziek. Ook zal de heer Theo Boiten, regio coördinator Noord, wat vertellen over de oorlogswetgeving.

Marlies van den Berg, regio coördinator Noord-Holland en Lidwina Huijts zijn aanwezig met informatie rondom cliëntondersteuning. Dit betekent dat de bezoekers van de Masoek terecht kunnen met vragen over zorg en eenzaamheid, hoe WMO-aanvragen gedaan kunnen worden en vragen rondom de oorlogsgetroffenen regelingen. Naast muziek en dans zijn er natuurlijk heerlijke Indonesische snacks verkrijgbaar bij de kraam van Toko Intani. De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur, de zaal gaat om 13.30 uur open. Entree is 3,50 euro. Jouw entreebewijs is tevens het deelname lot voor een kleine loterij, die om 16.30 uur begint. 

Voor vragen neem contact op met Cor Falhaber van Stichting Pelita: 06-18444799.