Opening Small Medium Large bij Kunsthal 45

Uit
Het zijn werken van 21 kunstenaars met beelden, installaties, objecten, schilderijen, tekeningen en fotografie.
Het zijn werken van 21 kunstenaars met beelden, installaties, objecten, schilderijen, tekeningen en fotografie. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De expositie Small Medium Large opent zondag 12 februari om 15.00 uur in Kunsthal 45. De opening wordt verricht door Fotigui Camara, wethouder cultuur te Den Helder. 

Small Medium Large is de eerste expositie van Kunsthal 45 in de voormalige H&M, Kroonpassage 36 in Den Helder. Na negen jaar aan de Koningstraat 43-45 is dit een prachtige tussenstop op weg naar het einddoel: de Kunstkelder Den Helder onder de voormalige V&D. De titel behoeft geen uitleg, ware het niet dat kunstenaars toch altijd wegen vinden om daar hun eigen visie op te geven. U zult dan ook naast letterlijke verwijzingen meer associatieve werken vinden die bijvoorbeeld maatvoering als onderwerp hebben of die de kijker zelf laten invullen wat de relatie is met de titel. Hoe dan ook: het zijn werken van 21 kunstenaars met beelden, installaties, objecten, schilderijen, tekeningen en fotografie.

Deelnemende kunstenaars

Aaron van Erp, Angelica Falkeling, Anita Mandemaker, Bart van Pols =, Beth Namenwirth, Co van Gasteren, Emo Verkerk, Frans van Tartwijk, Guda Koster, Ian Skirvin, Jean Philippe Paumier, Larisa Zvezdochetova*, Larissa Esvelt, Maria Glandorf, Niels Broszat, Paul Blanca*, Peer Vink, Peter Bes, Roland Sohier, Rudy Klomp*, Sjaak Kooij.

Bruikleen AkzoNobel Art Foundation =
Bruikleen De IJssalon *

De expositie werd samengesteld door Co van Gasteren, Sjaak Kooij en De IJssalon. Inloop vanaf 14.30 uur. Small Medium Large is te zien tot 9 april, donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.

Afbeelding
De expositie opent zondag 12 februari.
Afbeelding
Afbeelding