Dubbelconcert harmonieorkest Winnubst en KLM Orkest in Den Helder

Uitgaan
Harmonieorkest Winnubst.
Harmonieorkest Winnubst. (Foto: aangeleverd )

DEN HELDER - Harmonieorkest Winnubst geeft sinds 2006 jaarlijks een concert in ’t zaaltje van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) in samenwerking met de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren (KVMO). 

De leden van het orkest zijn trots dat zij zich maandag 11 maart kunnen laten zien en horen in de prachtige ambiance van het KIM. In 2023 bestond de KVMO 140 jaar en in 2025 bestaat Winnubst 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt nu een dubbelconcert georganiseerd met harmonieorkest Winnubst en het KLM Orkest, het muzikale visitekaartje van de nationale luchtvaartmaatschappij KLM. Beide orkesten staan garant voor een gevarieerd programma en staan onder leiding van dirigent Bert Willemsen. Het concert is gratis te bezoeken. 

Opgeven

De aanvang van het concert op 11 maart is 20.00 uur. Belangstellenden dienen zich echter wel van tevoren op te geven via e-mail administratie.kim@mindef.nl. Indien men slecht ter been is gelieve dit aan te geven via de mail. Dit in verband met parkeren en toegang. In de pauze is er een kopje koffie en na afloop is er gelegenheid voor een drankje (op eigen kosten). 

Het KLM Orkest.