Optreden Mercy John bij Rialto Live in Den Helder

Uitgaan
Merci John bij Rialto Live in Den Helder.
Merci John bij Rialto Live in Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Na drie albums is Mercy John een gevestigde naam geworden in de Nederlandse Americana. OOR omschreef zijn muziek al als ‘om te janken zo mooi’. Zondagmiddag 3 maart treedt hij op in Foyer Zevenskoop aan het Julianaplein 43 in Den Helder.

Ook solo weet hij mensen direct te raken met zijn melancholieke songs die soms klein, maar ook uitbundig en het leven vierend kunnen zijn. De songs zijn een afspiegeling van het leven van deze Brabander en zijn daardoor vaak songs waarin het publiek zich kan herkennen. De nummers zitten vol hoop en levenslust.

Mercy John houdt van solo-optredens en de interactie met het publiek. Zijn laatste plaat ‘Nights on Fire’ is in 2022 uitgekomen en kreeg louter positieve recensies. Als mede-componist van Danny Vera’s hit ‘Roller Coaster’ is zijn naam alleen maar gegroeid en daarom zijn wij extra blij dat wij hem bij Rialto Live kunnen presenteren!

De aanvang zondagmiddag is 14.30 uur. Voorverkoop: €12,50 mail naar: rialtolive@gmail.com (t/m 02-03-2024). Deurverkoop: €15,00 (pin only)

Facebook.com/rialtolivedenhelder - Instagram.com/rialtolivedenhelder