Shopping Night & Vintage Veiling

Algemeen
Oude spullen krijgen een nieuw leven.
Oude spullen krijgen een nieuw leven. (Foto: Pexels.com)

HEERHUGOWAARD - CYAN Kringloop organiseert zaterdag 2 november een feestelijke 'Shopping Night & Vintage Veiling'. Deze dag is CYAN extra lang open, namelijk van 10.00 tot 22.00 uur. Vanaf 18.00 uur worden er hapjes en drankjes geserveerd. Om 20.00 uur is de aanvang van de veiling. Uiteraard gaat 100% van de winst naar het goede doel.

Reeds vanaf de drukbezochte opening begin dit jaar is CYAN Kringloop geliefd bij haar vele klanten. Daarom vindt CYAN het weer tijd voor een feestje. Deze keer in de vorm van een 'Shopping Night' met hapjes en drankjes voor alle bezoekers. CYAN is deze dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Uniek item scoren

Ook vindt er om 20.00 uur een leuke 'Vintage Veiling' plaats. Een geweldige kans om net dat ene unieke item te scoren én het goede doel te steunen.

Een nieuw leven

CYAN Kringloop gelooft in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. We bieden dagbesteding en werkervaringsplekken; we geven gebruikte goederen een tweede leven of recyclen de materialen; en we steunen lokale goede doelen. CYAN Kringloop biedt een groot assortiment voor kleine prijzen en is de kringloop van en voor Heerhugowaard.

Bewoners welkom

Alle bewoners van Heerhugowaard en omstreken zijn van harte uitgenodigd. CYAN Kringloop is een initiatief van stichting Teen Challenge Nederland.

Meer weten: cyankringloop.nl.