Vita Accordeonistica '83 in Heerhugowaard zoekt leden

Algemeen
Vita Accordeonistica '83 zoekt nog steeds leden.
Vita Accordeonistica '83 zoekt nog steeds leden. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Vita Accordeonistica '83 is op dit moment hard aan het studeren voor het jaarconcert, dat zaterdag 14 december wordt gegeven in de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree €.7,50 p.p. en donateurs gratis.

Dit jaar wordt een concert gegeven met medewerking van dameskoor 'Zanglust' uit Oudorp onder leiding van Marja Boerke. Het repertoire is heel divers, film- en popmuziek, klassieke en moderne muziek. Toch kan de vereniging nog steeds nieuwe leden gebruiken, die in orkestverband accordeon willen spelen. Gezocht worden mensen, die hun accordeon ergens in huis hebben staan en daar helaas niets meer mee doen en misschien toch weer willen gaan spelen. Het is altijd mogelijk om les te krijgen van dirigent Leo van Lierop.

De repetities zijn op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Trefpunt Rozenlaan, Rozenlaan 2, 1702 TG Heerhugowaard. Er is voldoende parkeerruimte aan de Rozenlaan en Forsythialaan. Het gebouw is al om 19.00 uur open. Op de donderdagavond zijn nieuwe leden altijd van harte welkom om te komen luisteren en te kijken hoe het is om in orkestverband muziek te maken.

Informatie over de vereniging is na te lezen op de website: www.vita-heerhugowaard.nl