Pop-up PrutsHub voor makers

Algemeen
Lekker prutsen in de PrutsHub.
Lekker prutsen in de PrutsHub. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Een bibliotheek is meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. Jumbo Monique is een plek waar je meer kunt doen dan alleen de boodschappen. De bibliotheek en Jumbo slaan hun handen inéén in een nieuw gaaf project. Een pop-up PrutsHub in de kerstvakantie.

Het PrutsHub is een plek waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Deze pop-up PrutsHub staat maandag 23, vrijdag 27 en maandag 30 december in Jumbo Monique in Heerhugowaard en is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard. Kom ook lekker prutsen in de kerstvakantie! Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar die nieuwsgierig zijn naar techniek, programmeren en robotjes. Ga spelenderwijs aan de slag met programmeren. Met leuke uitdagende materialen zoals Ozobots, Little Bits, Beebot, Co-de-Rups, ballonauto's, Lego Duplo Coding express en nog veel meer.

Reserveren is niet nodig en meedoen is helemaal gratis. De pop-up Prutshub is alle drie de dagen open van 10.00 tot 14.00 uur. Jumbo Monique is te vinden aan de Middenweg 245.

Afbeelding