Collecte voor Kinderboerderij de Beestenboel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

NOORD-SCHARWOUDE - Helaas heeft Kinderboerderij De Beestenboel in het voorjaar, vanwege het coronavirus niet kunnen collecteren. Dit betreft wel een groot deel van het hoofdinkomen van de kinderboerderij en is hierdoor van levensbelang!

In de laatste twee weken van augustus worden daarom flyers verspreid met het verzoek om een bedrag aan De Beestenboel over te maken! Via bankrekeningnummer Iban: NL 91 RABO 0346 6415 94 tnv dierenpark Langedijk óf via het scannen van de QR code. Kijk ook eens op de-beestenboel.nl. Namens de dieren alvast hartelijk dank!

De Beestenboel is geopend, voor maximaal 30 personen tegelijkertijd. Kijk voor de actuele openingstijden op www.de-beestenboel.nl of op de Facebookpagina.

Dit voorjaar is de voorgevel van het hoofdgebouw gerenoveerd. Deze ziet er weer keurig uit. Er is een nieuw kippenhok gekocht, die wordt de komende weken geplaatst. Er zijn nog plannen voor het maken van een kippenweide bij het nieuwe kippenhok. Daarnaast is de oude volière reeds gesloopt, er worden nu plannen gemaakt om een nieuwe volière te bouwen.

De Beestenboel is op zoek naar vrijwilligers, voor zaterdag of zondagmiddag, eens in de 4 weken om de dieren te verzorgen en de gasten te ontvangen. Lijkt je dit leuk, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.