Kanotochten door Langedijk groot succes

Algemeen
De door Toeristische Promotie Langedijk georganiseerde gratis kanotochten waren een succes!
De door Toeristische Promotie Langedijk georganiseerde gratis kanotochten waren een succes! (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - De door Toeristische Promotie Langedijk georganiseerde gratis kanotochten zijn een schot in de roos gebleken. De twee geplande tochten op 11 en 25 augustus waren binnen de kortste keren volgeboekt. 

Het feit dat er een gids onderweg allerlei wetenswaardigheden vertelde tijdens de route maakte dat de deelnemers na afloop zonder uitzondering super enthousiast waren. 

De kers op de taart

“Op deze manier heb ik Langedijk letterlijk van een andere kant leren kennen. Ik vond het altijd al een prachtig dorp, maar dit was voor mij de kers op de taart” aldus een van de enthousiaste deelnemers.

Omdat er duidelijk belangstelling voor nog een kanotocht is, heeft het bestuur van Toeristische Promotie Langedijk besloten om op 3 september a.s. opnieuw een kanotocht te organiseren onder leiding van een gids. Ook deze tocht is geheel gratis, dus inclusief het gebruik van de kano’s. De start is om 18.00 uur en het einde om 20.00 uur. Er kunnen acht tot vijftien personen zich aanmelden. Aanmelden kan bij Museum BroekerVeiling 0226-313807 of bij Peter de Nijs 06-13127283 email: pcndenijs@gmail.com.