Dirk Snip strikt Ruby Groen voor presentatie biljarttoernooi

Algemeen
Diverse namen zijn de revue gepasseerd bij het zoeken naar de gastheer/vrouw, allen uit het biljartwereldje. Maar ineens zag Dirk Snip het licht!
Diverse namen zijn de revue gepasseerd bij het zoeken naar de gastheer/vrouw, allen uit het biljartwereldje. Maar ineens zag Dirk Snip het licht! (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD – De organisator van de WK’s driebanden voor dames en junioren, de Noord-Hollander Dirk Snip, heeft een echte duizendpoot weten te strikken voor het presenteren van de twee toernooien. 

Dorpsgenoot Ruby Groen uit Zuid-Scharwoude wordt het nieuwe, stralende gezicht van de organisatie van de twee wereldkampioenschappen: het WK dames op 28, 29 en 30 september, het WK juniors (spelers onder 22) op 1, 2 en 3 oktober. 

Dirk Snip is zeer verheugd: ,,Het was niet eenvoudig om een geschikte kandidaat te vinden. De belangrijke taak voor een presentatrice is om onopvallend, maar professioneel het publiek en de spelers van de juiste informatie te voorzien. De spelers moeten in de spotlights staan, daar komen de mensen voor.’’ Diverse namen zijn de revue gepasseerd bij het zoeken naar de gastheer/vrouw, allen uit het biljartwereldje. Maar ineens zag Dirk Snip het licht. Het is weliswaar een beetje ’out of the box’ gedacht, want kennis van biljartzaken ontbreekt totaal. 

Toch was er bij de organisatiebaas geen sprankje twijfel of dit de juiste persoon zou zijn voor deze eervolle taak. Representatief, verbaal staat zij haar ’mannetje’, ze is geïnteresseerd, bevlogen, spreekt haar talen en is bovenal bereid om zich in de nieuwe uitdaging te verdiepen. Daarnaast kennen Ruby Groen en Dirk Snip elkaar heel goed en past Ruby, als persoon, ook prima binnen het team.Ruby Groen verdient de dagelijkse kost met haar bedrijf ’Langedijker Uitje’. 

De WK’s worden gespeeld in Hotel/Eventcenter Heer Hugo in Heerhugowaard, aansluitend op hettevens door Snip georganiseerde biljartgala ’Night of the Magic Balls’. Het volledige programma: ’Night of the Magic Balls’, 23, 24 en 25 september, WK driebanden dames 28, 29 en 30 september en WK driebanden juniors -22 1, 2 en 3 oktober.

Meer info op www.dirksnip-biljarts.nl.