Zwembad de Bever sluit zomerseizoen af met eindfeest

Algemeen
Nog even een paar dagen genieten van De Bever!
Nog even een paar dagen genieten van De Bever! (Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Deze zomer was natuurlijk niet echt om over naar huis te schrijven… En met het Coronavirus waren er wel wat maatregelen waar aan gehouden moesten. Gelukkig hebben de bezoekers van de Bever dat heel goed gedaan en kon er langzaam wat worden versoepeld. De Bever sluit dit seizoen daardoor toch nog met veel gezelligheid af.

Na twee gekke seizoenen waarbij niet zo veel mogelijk was sluit Zwembad de Bever dit seizoen toch weer af met een eindfeest. Op zondag 12 september is er vanaf 14.00 een spetterend spel: Lel aan de Bel!, waarbij je zo snel mogelijk over een hindernisbaan racet. Je kunt met een team of alleen meedoen. Geef je op door te mailen naar info@zwembaddebever.nl. Van 16.00 tot 20.00 is er een hapje, drankje en muziek van Nicole Verouden op het plein. Voor kinderen is er ook iets leuks. Toegang is gratis, reserveren via de website is wel verplicht. Bij de entree wordt gebruik gemaakt van de Corona check app en gevraagd om vaccinatie-, herstel-, of testbewijs. Dit geldt niet voor kinderen onder de 12 jaar.

Laatste dagen zwemmen

De komende week zijn nog wat zonnige dagen voorspeld. Dan kan er nog tussen 14.00 en 19.00 bij de Bever worden gezwommen. Zaterdag is het zwembad van 11.00 tot 17.00 open en op zondag 12 september kan er van 11.00 tot 16.00 worden gezwommen.

Het personeel van de Bever hoopt nog veel bezoekers te zien deze laatste week en het seizoen gezellig af te sluiten. Het zou zelfs nog kunnen dat de 40.000ste bezoeker gehaald wordt!
Voor meer informatie over de Bever en de activiteiten kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl, de Facebookpagina ‘Zwembad de Bever Buitenbad’ of instagram @Zwembaddebever.