De Bever verwelkomt 40.000ste bezoeker

Algemeen
Folkje Harmsen uit Sint Pancras is op de valreep de 40.000ste bezoeker geworden!
Folkje Harmsen uit Sint Pancras is op de valreep de 40.000ste bezoeker geworden! ((Foto: aangeleverd))

SINT PANCRAS - Met de matige zomer werd het nog even spannend, maar afgelopen woensdag is het toch gelukt: zwembad de Bever mocht de 40.000ste bezoeker ontvangen!

Hoewel er deze zomer minder drukte was met vrijzwemmers, kwamen de banenzwemmers trouw elke dag hun baantjes trekken bij de Bever. Zo ook afgelopen woensdag. De vroege vogels werden even in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse ontbijt zwemmen, maar er was nog een extra verrassing. Een van de ochtendzwemmers was de 40.000ste bezoeker! Folkje Harmsen, uit Sint Pancras, was de gelukkige.
Ze kreeg een abonnement voor 2022, een handdoek en mooie bos bloemen onder groot applaus van de andere ochtendzwemmers. Folkje was zeer aangenaam verrast en het personeel erg blij dat er dit seizoen 40.000 bezoekers zijn geweest.
’s Middags ging het feest nog even door met de Nazomer spelletjesmiddag, waarbij kinderen meededen aan verschillende spelletjes op het terrein van de Bever. Het was een gezellige drukte met spelende kinderen en blije zwemmers die nog even genoten van een zonnige nazomerdag.

Laatste week

De komende week zijn nog wat zonnige dagen voorspeld. Dan kan er nog tussen 14.00 en 19.00 bij de Bever worden gezwommen. Zaterdag is het zwembad van 11.00 tot 17.00 open en op zondag 12 september kan er van 11.00 tot 16.00 worden gezwommen.
Op zondag 12 september wordt het seizoen afgesloten met een hindernisbaan ‘Lel de Bel!’ en een eindfeest.

Voor meer informatie over de Bever en de activiteiten kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl, de Facebookpagina ‘Zwembad de Bever Buitenbad’ of instagram @Zwembaddebever.