LSVV in extra tijd naar overwinning op Uitgeest

((Foto: Michel Bes))

LANGEDIJK - Uitgeest uit en thuis altijd een lastige wedstrijd maar van begin af aan zat LSVV kort op de bal om maar geen doelkansen te geven echter ook Uitgeest liet zich niet van de wijs brengen met in de 2e minuut een doelrijpe kans maar werd terecht buitenspel geconstateerd. Het duel ging in de 1e helft verder over en weer zonder echt doelrijpe kansen met uitstekende assist van Toine Merk in de 18e minuut op Sven de Ruiter die te slap inschoot om te kunnen scoren. Na de rust kreeg Uitgeest meer kansen om te kunnen scoren dan LSVV maar werden niet benut. In de 55e minuut werd Bas Kansen vervangen door Grooff maar hij kwam niet tot scoren. Tim Emmerik stond niet in de basis echter verving in de 76e minuut Paauw maar niet in zijn vertrouwde positie centraal in de verdediging echter in het middenveld wat veel energie vraagt wat de 37-jarige speler nog niet 90 minuten lang kan opbrengen na zijn blessureleed. Maik den Iseger dacht bij een goed genomen corner met zijn sprongkracht te kunnen scoren maar Mike Beentjes trapte de bal weg van de doellijn. Uiteindelijk in de extra tijd nam Boy Kansen van de gelegenheid gebruik bij een vrije trap om op goed geluk die ver in het strafschopgebied te slingeren en daar stond de ervaren Tim Emmerik die de bal controleerde en knalhard op doel schoot waar keeper Danny Adrichem met een reflex knap redding bracht. De bal stuitte weer op voor Tim Emmerik die zag dat hun keeper iets voor zijn doel stond, waarna Tim met een slim boogballetje de stand op 1-0 bracht.

Trainer Rob Klanker liet weten blij te zijn met deze twee bonuspunten en dat zijn team erin bleef geloven met toch in zijn ogen een verdiende overwinning.

LSVV: Veldboer(K), den Iseger( C ),Groenveld, Boy Kansen, van de Berg, Paauw(76.Emmerik) Harte, Cretier, Bas Kansen, (55. Grooff),de Ruiter (86. J.Merk) en T.Merk. Trainer Rob Klanker, Ass. Trainer Rob ter Burg, Teammanager Koen v/d Voort en Verzorger Rick Molenaar.

Komend weekend speelt LSVV thuis om 14.00 uur tegen Fortuna Wormerveer, die na 4 wedstrijden op de 1e plaats staat met 10 punten in de Eerste Klasse A.