Maak kennis met Vita Accordeonistica

Algemeen
Vita Accordeonistica is een gezellige vereniging met een sociale inslag.
Vita Accordeonistica is een gezellige vereniging met een sociale inslag. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Accordeonvereniging Vita Accordeonistica is volop aan het repeteren. Nieuwe leden en donateurs zijn nog steeds van harte welkom.

De Heerhugowaardse accordeonvereniging is opgericht in 1939, maar werd vanwege te weinig leden helaas in 1963 opgeheven. Na een reünie in 1983 is de accordeonvereniging opnieuw opgericht. “Ieder jaar geeft onze vereniging een jaarconcert in de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard, maar dat kon in 2020 en 2021 vanwege corona niet doorgaan”, vertelt voorzitter Fred Koppes. “Nu is echter het plan om op 9 april 2022 een jaarconcert te geven. Hiervoor zijn we volop aan het repeteren.”

Fred: “Misschien heeft u vroeger accordeon gespeeld en staat uw accordeon nog ergens in huis. Wacht dan niet langer, maar kom vrijblijvend langs op onze repetitieavond en maak kennis met onze gezellige vereniging met een sociale inslag. De repetities zijn op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur (koffie-/theepauze van 20.30 tot 20.45 uur) in de aula van basisschool De Boomladder aan de Rozenlaan 6 in Heerhugowaard. Profiteer ook van een aantrekkelijke korting op de contributie:, de eerste drie maanden kunt u gratis meedoen.”

“Bij onze professionele dirigent kunt u ook les krijgen en de kosten zijn een stuk lager dan bij de muziekschool. Alle informatie over onze vereniging is terug te vinden op www.vita-heerhugowaard.nl. Voor slechts €.15,00 per jaar bent u al donateur en steunt u onze vereniging. Als dank krijgt u twee kaarten van ons voor het jaarconcert. Vult u ook het donateursformulier op de website in? Alvast hartelijk dank voor uw steun!”