Reigersdaal ontvangt cheque van Huygens College

Algemeen
Bianca Lux, clustermanager van De Evenaar nam de cheque in ontvangst van afdelingsleider Loek Zoon van het Huygens College.
Bianca Lux, clustermanager van De Evenaar nam de cheque in ontvangst van afdelingsleider Loek Zoon van het Huygens College. (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Locatie De Evenaar van Reigersdaal-Esdégé heeft een cheque ter waarde van € 3.506,- ontvangen van het Huygens College. 

Dit bedrag is de opbrengst van een lotenverkoop actie onder de leerlingen die voor de kerstvakantie werd georganiseerd. Reigersdaal-Esdégé biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in Heerhugowaard. Het bedrag dat overhandigd is komt ten goede aan de tuin van locatie De Evenaar. Hier wil men graag een trampoline plaatsen zodat er meer te doen is voor de bewoners. 

Bianca Lux, clustermanager van De Evenaar, sprak haar grote dank uit namens het personeel en de bewoners. Zij nam de cheque in ontvangst van afdelingsleider Loek Zoon van het Huygens College.