Volop activiteiten in de voorjaarsvakantie

Algemeen
Je vervelen in de voorjaarsvakantie? Nee joh!
Je vervelen in de voorjaarsvakantie? Nee joh! (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Geen zin om je te vervelen tijdens de voorjaarsvakantie? En wil jij samen met vrienden en/of klasgenoten in beweging komen?  

De activiteiten zijn op dinsdag 22 februari met de Kick Off Instuif voor de jeugd uit groep 3 tot en met 8, donderdag 24 februari: Olympische Winterspelen voor de jeugd uit groep 3 tot en met 8, donderdag 24 februari: Gymfeest Langedijk voor 1,5 tot 4 jarigen en vrijdag 25 februari: Esports FIFA Toernooi voor de jeugd van 9 tot en met 17 jaar.

Kick Off Instuif

Op dinsdag 22 februari kan de jeugd uit groep 3 tot en met 8 laten zien dat Rico Verhoeven, Badr Hari en Nouchka Fontijn een opvolger krijgen! Van 14.00 tot 16.00 zijn er verschillende vechtsportclinics te volgen, namelijk boksen, kickboksen, karate en judo. De instructeurs van SportsInc, Ebi Sports, Volkers Gym & Sportlokaal gaan jou in de Mega Dojo een topervaring geven! Inschrijven voor deze activiteit kan via https://www.actiefsportenevents.nl/evenementen/kick-off-instuif-voorjaarsvakantie/.

Olympische Winterspelen

Donderdag 24 februari kan de basisschooljeugd uit groep 3 tot en met 8 zich uitleven met de springkussens, pannavoetbal & de Olympische Winterspelen. Daarnaast geeft Gymfeest Langedijk clinics deze ochtend. Het Gymfeest is een activiteit waarbij peuters met een ouder als begeleiding samen kunnen sporten. Deze activiteit is geschikt voor de 1,5 tot 4 jarigen.

 Bij de Spelen kan de jeugd laten zien dat ze de nieuwe Sven Kramer, Ireen Wust of Jutta Leerdam zijn. Ga de strijd aan met vrienden en verover Olympisch goud. Van 09.00 tot 12.00 is iedereen welkom. Inschrijven voor deze activiteit kan via https://www.actiefsportenevents.nl/evenementen/olympische-winterspelen-voorjaarsvakantie/.

Esports FIFA Toernooi

Ben jij koning/koningin FIFA op de Playstation? Of wil jij gewoon een potje FIFA tegen je vrienden/vriendinnen spelen? Kom dan op vrijdag 25 februari 2022 naar Sporthal Geestmerambacht en laat het al je vrienden/vriendinnen zien! Van 16.00 tot 20.00 kan de jeugd tussen 9 en 17 jaar de strijd met elkaar aangaan op de Playstation 4 met FIFA 22. Inschrijven voor deze activiteit kan via https://www.actiefsportenevents.nl/evenementen/e-sports-fifa-toernooi-voorjaarsvakantie/.

Coronamaatregelen

Ouders zijn alleen tijdens het Gymfeest welkom omdat het een ouder/kind activiteit is. Wel is het noodzakelijk om de QR-code te scannen. Tijdens de overige activiteiten zijn ouders helaas niet welkom. Kinderen met klachten blijven thuis om zo verdere verspreiding van covid-19 te voorkomen.

Afbeelding
Afbeelding