Tijd voor lichte tuinklussen in Dijk en Waard?

Algemeen
Wonen Plus Welzijn (WPW) zoekt namelijk enthousiaste tuinvrijwilligers.
Wonen Plus Welzijn (WPW) zoekt namelijk enthousiaste tuinvrijwilligers. (Foto: Pixabay)

Wonen Plus Welzijn (WPW) zoekt namelijk enthousiaste tuinvrijwilligers die het heerlijk vinden actief in de buitenlucht te zijn en hiermee tegelijkertijd een ander heel erg blij willen maken. Het gaat om (lichte) tuinklussen bij mensen die deze door omstandigheden zelf niet meer kunnen uitvoeren.

DIJK EN WAARD - Het voorjaar komt eraan, voor velen het seizoen om lekker buiten bezig te zijn. Word jij hier ook blij van? Dat komt goed uit. 

Heb je een beetje groene vingers, help je graag anderen en wil je deel uitmaken van een groep ongelofelijk leuke vrijwilligers, meld je dan vooral aan. Het aantal uren dat inzet is altijd in overleg.

Voor meer informatie of een afspraak om kennis te maken, neem contact op met Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard of Langedijk. Voor Heerhugowaard via e-mail: heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl of tel. 072-5717170 (tussen 09.00 en 12.00 uur). Voor Langedijk via langedijk@wonenpluswelzijn.nl of tel. 0226-318050 (Tussen 9.00 en 16.00 uur). Zie voor alle vacatures bij WPW de website: www.wonenpluswelzijn.nl