Nh1816 en Actief Sport & Events verlengen verbintenis

Algemeen
Lieselotte Leal en Mark de Niet (boven) van Nh1816 verlengden het sponsoringscontact met Daan Kaal en Rick Dekker van Actief Sport & Events.
Lieselotte Leal en Mark de Niet (boven) van Nh1816 verlengden het sponsoringscontact met Daan Kaal en Rick Dekker van Actief Sport & Events. (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Nh1816 Verzekeringen is ook voor de komende drie jaar hoofdsponsor van de Wandel4daagse en Sportweek Langedijk. Actief Sport & Events is blij met de verlenging van de overeenkomst die ze in 2019 zijn aangegaan. ‘’Dankzij Nh1816 Verzekeringen is dorpskern Langedijk verzekerd van twee prachtige evenementen. We zijn als Actief Sport & Events trots dat we deze evenementen kunnen organiseren”, aldus Rick Dekker.

Nh1816 is een gewaardeerde werkgever in de gemeente en een maatschappelijk betrokken verzekeraar. Nh1816 draagt graag bij aan lokale maatschappelijke goede doelen en initiatieven. De ondersteuning van Actief Sport & Events is voor de komende periode ook weer voorzien van een maatschappelijke bijdrage.

Rick legt uit: “Dit jaar betrekken we weer een lokaal goed doel bij onze evenementen. Er zijn bij Voedselbank Langedijk zo’n 70 gezinnen bekend die leven onder de armoedegrens. De voedselbank ondersteunt deze gezinnen door middel van pakketten die beschikbaar kunnen worden gesteld door donaties. Tijdens de evenementen organiseren we verschillende acties waarmee we hopen een mooie bijdrage te kunnen leveren aan deze organisatie. Ook krijgen de gezinnen een voucher waarmee zij kosteloos kunnen meedoen met de Wandel4daagse. Want beweging en sociaal contact zijn van groot belang.”

Nh1816 zal naast een bijdrage in de exploitatie en organisatie van de twee genoemde evenementen ook een donatie doen aan het betrokken goede doel.

De Nh1816 Wandel4daagse Langedijk is van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni. De inschrijving via de scholen gaat binnenkort van start. Vanaf 1 mei is inschrijven via Actief Sport & Events mogelijk. Om een medaille te verdienen moeten de deelnemers minimaal drie dagen de route bewandelen. De routes van 2,5 kilometer, 5 kilometer  en 10 kilometer per dag, lopen in en rond de gemeente Dijk en Waard.

Sportweek Langedijk

De Nh1816 Sportweek Langedijk is van zondag 19 tot en met zondag 26 juni. In samenwerking met een aantal Langedijker sportverenigingen staat er weer een mooi programma klaar voor de deelnemers. De inschrijvingen zijn gestart op maandag 14 maart via de website. Deze week staat geheel in het teken van strijd en plezier in teamverband.