Paasknutselmiddag in het Rundveemuseum

Algemeen
Gezelligheid op tweede paasdag!
Gezelligheid op tweede paasdag! (Foto: Aangeleverd)

REGIO - In de nieuwe ruimte van het Rundveemuseum is tweede paasdag maandag 18 april een knutselmiddag voor kinderen. Vanaf 13.00 tot 16.30 uur kan de jeugd aanschuiven om wat moois te maken. Uiteraard komen er paashazen en paaseieren voorbij. Maar ook de andere dieren die in en rond het museum rondlopen zijn inspiratie voor allerlei moois. Er is deskundige assistentie aanwezig.

En de volwassenen die meekomen kunnen veel te weten komen over de achtergrond van de aanwezige koeien, schapen, geiten enz. Wat is er zo bijzonder aan en hoe is dat zo gekomen? Oud-veehouders weten daar veel over te vertellen en dat doen ze graag.

Het Rundveemuseum Aat Grootes is elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 16.30 uur en is te vinden aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud. Eerste paasdag is het museum gesloten, tweede paasdag zijn de deuren geopend en zijn er kinderactiviteiten. De entreeprijs is 4 euro, kinderen van vier tot twaalf jaar betalen 2 euro. Vrienden van het museum hebben vrij toegang.

Kijk voor kaarten en meer informatie op www.rundveemuseum.nl.