Food te Voet tour groot succes

Algemeen
Amy, Kiki en Mandy die deze actie voor de Kanzklas hebben bedacht, met de prachtige cheque.
Amy, Kiki en Mandy die deze actie voor de Kanzklas hebben bedacht, met de prachtige cheque. (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Dit weekend vonden de North Holland Horde Trials op het mooie open terrein van Manege Beukers en het recreatieschap Geestmerambacht in Oudkarspel. 

Basis is natuurlijk de wedstrijd waar topruiters uit heel Europa en zelfs China aan deelnemen. Onder deze ruiters bevinden zich nationale ploegen en Olympische deelnemers.

Nieuw onderdeel van het evenement dit jaar was de Food te Voet tour. Een wanderoute over het terrein van de NHHT waarbij er onderweg kon worden genoten van ern hapje en een drankje. Opbrengst van deze tour ging volledig naar het speelplein voor de Kanzklas, georganiseerd door leerlingen van IKC Oudkarspel.

Laura van Breugel namens de IKC: “We kunnen wel zeggen dat de food te voet tour een enorm succes was! De dag begon fris maar de vroege deelnemers, die om 11.00 uur stipt aan de start stonden, namen de zon mee. De losse kaartjes waren binnen een uur uitverkocht. Dit had de organisatie niet verwacht. Wat een succes! We hebben heel wat mensen moeten teleurstellen die zich spontaan kwamen melden voor de tour. Langs de route kregen de deelnemers heerlijke hapjes en drankjes en allemaal uit de streek. Vandaag stond de beddencross op het programma. Voordat de uitslag bekend gemaakt werd van de cross, kregen Amy, Kiki en Mandy die deze actie voor de Kanzklas hebben bedacht  te horen wat de opbrengst was van de food tour! Ruim 2200 euro! Daarboven kwam nog een verrassing, namelijk een gulle gift van maar liefst 1000 euro! Amy bedankte heel stoer alle deelnemers en de organisatie voor dit geweldige bedrag. Wat een fantastische aanvulling op het mooi spektakel dat de North Holland Horse Trials heet…”