Alice in Wonderland bij Cool kunst en cultuur

Algemeen
Scène uit 'Alice in Wonderland'.
Scène uit 'Alice in Wonderland'. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Het witte konijn, de Gekke Hoedenmaker, de Hartenkoningin, de wijze rups en de Kolderkat: we hebben het natuurlijk over ‘Alice in Wonderland’! Geniet tijdens de meivakantie op zaterdag 30 april met de hele familie (8+) van dit klassieke verhaal in Cool kunst en cultuur. Voorafgaand aan de voorstelling is er creatieve workshop. Kom je ook?

Fantastische avonturen van Alice

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

Workshop

Voorafgaand aan de voorstelling organiseert Cool een creatieve workshop voor kinderen in hun atelier. Hoe ziet jouw Wonderland er uit en welke dieren komen er allemaal langs? Laat je fantasie de vrije loop en teken er op los in het atelier. De workshop duurt circa 40 minuten en kost €4,00 per kind. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn uiteraard welkom om te kijken wat we gaan doen. Je kunt deze workshop tegelijkertijd reserveren met de kaarten voor de voorstelling.

Meer informatie & reserveren

‘Alice in Wonderland’ zie je zaterdag 30 april vanaf 19.30 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren op www.coolkunstencultuur.nl of bel met de servicebalie van Cool via 072-5347662.