Koningsdag Heerhugowaard 2024: een overzicht van het programma

Uitgaan
Het wordt weer één groot feest op Koningsdag in Heerhugowaard en omgeving!
Het wordt weer één groot feest op Koningsdag in Heerhugowaard en omgeving! (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Het belooft weer een mooi feest te worden, zowel op Koningsdag als tijdens Koningsnacht wordt flink uitgepakt op het Raadhuisplein in Heerhugowaard! Ook in de omliggende dorpen wordt volop aandacht besteed aan deze nationale feestdag. Wat is er waar te beleven.

Koningsdag Heerhugowaard 2024

Koningsdag in Heerhugowaard 2024 belooft een dag vol plezier en festiviteiten te worden. Verwacht kleurrijke optochten, bruisende markten en gezellige activiteiten voor jong en oud. Van traditionele Oranjemarkten tot muzikale optredens, er is voor ieder wat wils. Een viering waar de hele gemeenschap naar uitkijkt en samen van geniet.

Koningsdag Raadhuisplein Heerhugowaard

Koningsnacht & Koningsdag 2024 worden ook dit jaar weer één groot feest op het Raadhuisplein in Heerhugowaard. Stichting Koningsdag nodigt álle inwoners van Dijk en Waard - jong en oud - van harte uit om onze nationale feestdag gezellig met elkaar te vieren op het Raadhuisplein. Lees het hele programma in het artikel hieronder!

Tekst gaat door onder foto

koningsdag heerhugowaard 2023 heerhugowaard koningsdag 2023
Hoe ga jij Koningsdag vieren dit jaar? - Archief Rodi Media

Koningsdag in ‘t Kruis Heerhugowaard

Koningsdag 2024 wordt een groot feest in Heerhugowaard ’t Kruis. Het Oranjecomité heeft voor de hele middag een divers programma samengesteld op het terrein van buurthuis De Deel en KSV. Vanaf 13.00 uur kan iedereen starten met een gratis een speur- en wandeltocht van ongeveer 45 minuten. het hele programma lees je in het artikel hieronder.

Koningsdag in De Noord

Met Koningsdag is De Noord de plek waar je wil zijn! Voor jong en oud worden zaterdag 27 april diverse leuke activiteiten georganiseerd. Ben jij erbij? Lees wat er allemaal te doen is in De Noord tijdens Koningsdag 2024 in het artikel hieronder.

Koningsdag buurthuis De Ezel Heerhugowaard

Ook dit jaar wordt bij buurthuis De Ezel en op het Berckheideplein in Heerhugowaard zaterdag 27 april 2024 weer een gezellige Koningsdag gevierd. Benieuwd naar het hele programma? Lees het artikel hieronder.