10 vragen aan Mike Glas

Algemeen
Mike Glas.
Mike Glas. (Foto: aangeleverd)

Antwoord op de vraag van Remco De Boer: ‘Iedereen heeft het steeds drukker maar is ook steeds meer bezig met gezond leven en eten. Hoe zie jij dit op langere termijn met je bedrijf en hoe ga je daar mee om? 

Wij zien inderdaad ook die trend, mensen kiezen steeds meer voor gemak. Wij hebben daarop ingespeeld met ons nieuwe merk INYO Juice. Drie super gezonde sappen die je een instant gezondheidsboost geven. Zodra je een slok neemt weet je al: dit is goed voor mijn lijf.

Wie bent u?

Ik ben Mike Glas en ben eigenaar van Glas Groenten B.V.. Een prachtig familiebedrijf in Broek op Langedijk. Ik ben getrouwd met Bo en heb twee zoons; Dex en Nox. Ik geniet van mijn gezin, autorijden, varen, voetballen bij voetbalvereniging BOL waar ik tevens 17 jaar in de sponsorcommissie zit. Samen met mijn vrouw ben ik een nieuw bedrijf gestart genaamd INYO Juice.

Van wie bent u dr ien?

Ik ben dr ien van Henk Glas en Ans Glas van Eeten.

Wat heeft u met deze gemeente?

Ik ben geboren en getogen in Broek op Langedijk aan de Sluiskade. Het mooie van gemeente Dijk en Waard is het sociale ons kent ons gevoel. Dat kan je heel goed terug zien als evenementen als zuurkoolcup, beddenrace en kermis.

Wat is de mooiste plek van Dijk en Waard?

De mooiste plek van Dijk en Waard vind ik het Eilandpad waar je over het natuurgebied van het Oosterdel heen kunt kijken.

Wat is uw meest dierbare herinnering aan uw woonplaats?

Mijn meest dierbare herinnering uit Broek op Langedijk is dat er vroeger naar hartenlust kon worden gevoetbald op het Havenplein.

Wat is uw advies aan de burgemeester?


Mijn advies aan de burgemeester is bij de renovatie van het Havenplein rekening te houden met de kinderen zodat zij ook dan nog lekker kunnen spelen. Nu is het soms een gevaar met alle auto’s.

Wat is het beste advies dat u zelf ooit kreeg?

Het beste advies dat ik ooit kreeg is ‘Wat goed gaat daar moet je meer van doen’.

Wat zou iedereen van u moeten weten?

Iedereen moet weten dat wij de allerlekkerste fijngesneden boerenkool maken.

Wie is uw opvolger in deze rubriek?

Mijn opvolger is Maarten de Jongh van Pullout Trekproeven. Ik wil graag van hem weten wat hij precies doet en hoe hij bijdraagt om Nederland een stukje veiliger te maken.