DTS 1 legt ook SV Beemster over de knie

DTS behaalde een knappe overwinning van 2-4.
DTS behaalde een knappe overwinning van 2-4. (Foto: aangeleverd)

REGIO - DTS 1 had dinsdag een inhaal voetbalavond in en tegen Beemster. Na een knap gelijkspel tegen de nr 1,werd na de nr 4 ook tegen de nr 6 een knappe overwinning behaald, 2-4.

DTS begon de eerste 10 minuten nogal rommelig, de reden daarvoor was waarschijnlijk nog de zaterdagwedstrijd. Na 10 minuten begon DTS de schroom van zich af te gooien en na een prachtige vloeiende aanval over 4-6 schijven gaf Nick Hofman voor op Juary Dos Santos, 1-0. DTS bleef goed en verzorgd de aanval opzoeken wat resulteerde in gevaar en enkele hoekschoppen. Uit een hoekschop van wederom Nick Hofman kopte Martijn Feller knap de 2-0 binnen. SV Beemster deed ook nog mee en kreeg een vrije trap aan de zijkant. Deze werd goed voorgegeven en na vasthouden van Nick Hofman kreeg Beemster een penalty. Job Goudsblom koos de goeie hoek, maar kon net niet keren, 1-2.

De thee had SV Beemster goed gedaan, want ze kwamen gretig uit de kleedkamer en al snel stond het alweer 2-2. Beemster bleef fel de aanval opzoeken wat resulteerde in een vrije trap die uitstekend werd gekeerd door Job Goudsblom. Job is normaal gesproken keeper in het 3e elftal, maar hield DTS in deze fase op de been.

Een beter DTS pakte de draad voetballend weer op en na een 2e gele kaart en dus rood van een speler van Beemster voor praten werden de ruimtes goed benut. Nadat de goed ingevallen snelle buitenspeler Finn Huitema de 3-2 maakte na een knappe assist van Juary, werd na een rebound van de keeper op een schot van dezelfde Finn Huitema, de goal gemaakt door Michael Wouters.

Kortom: Een mooie collectieve overwinning van de DTS.