Winnaars Grote Prijs bij opening 3D Street Painting Festival

Algemeen
Danseres Britt.
Danseres Britt. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - De indrukwekkende 3D street paintings die de afgelopen dagen in het kader van het 3D Street Painting Festival zijn gemaakt in de winkelcentra Broekerveiling en Middenwaard en in De Binding, worden feestelijk geopend met een mooi programma boordevol optredens van jonge, lokale dansers en muzikanten; allemaal prijswinnaars van De Grote Prijs van het Trinitas College.


Keira (r) en Fiene. - (Foto: Aangeleverd)

Zaterdag 21 mei treden zangeres Amber, danseres Britt, muzikaal duo Keira en Fiene, zanger/gitarist Nout, muzikaal duo Esmee en Barry en dansers Mayra van 11.00 tot 12.30 uur op in winkelcentrum Broekerveiling en van 14.00 tot 15.30 uur in winkelcentrum Middenwaard. Zaterdag 28 mei zijn Britt, Keira & Fiene, multi-instrumentalist Thomas Vlaming en dansers Maud Helder van 11.00 tot 12.30 uur te bewonderen in De Binding. 


Zangeres Amber. - (Foto: Aangeleverd)

Fotowedstrijd

Behalve dat je kunt komen luisteren en kijken naar deze aanstormende talenten, kan je ook foto’s komen maken op de in totaal vijf 3D street paintings. Plaats je meest creatieve of originele foto op social media en maak hiermee kans op een mooi Artquake t-shirt of sweater. Dit kan vanaf 21 mei niet alleen in winkelcentrum Broekerveiling en Middenwaard maar ook bij Profijt Meubel. En vanaf 28 mei zijn ook de 3D street paintings in het gemeentehuis in Heerhugowaard en De Binding in Zuid-Scharwoude klaar om foto’s op te maken.


Danseres Mayra. - (Foto: Aangeleverd)

Kijk voor meer info over het festival op www.art-quake.com/3dstreetpaintingfestivaldijkenwaard of kijk en volg het laatste nieuws via Instagram #artquake.westfriesland en Facebook #Artquake.