Maak kennis met het college van Dijk en Waard

Algemeen
Vlnr. Wethouders René Schoemaker, Gerard Rep, Annette Groot, Falco Hoekstra, John Does en Nils Langedijk bij hun aantreden.
Vlnr. Wethouders René Schoemaker, Gerard Rep, Annette Groot, Falco Hoekstra, John Does en Nils Langedijk bij hun aantreden. (Foto: Richard Rood/archief)

DIJK EN WAARD - Een nieuwe gemeente, een nieuw college van burgemeester en wethouders. Graag maken zij kennis met inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties uit Dijk en Waard en stellen zij zich voor tijdens een Meet & Greet. Deze vindt dinsdag 31 mei plaats in De Binding aan de Bosgroet 2 in Zuid-Scharwoude.

De inloop voor de bijeenkomst start om 18.30 uur. Het programma begint om 19.00 uur met een welkomstwoord door burgemeester Peter Rehwinkel en daarna stelt het college zich aan voor. Na het officiële programma is er alle ruimte voor ontmoeting met de collegeleden en natuurlijk als Dijk en Waarders onderling. Rond 21.00 uur eindigt de bijeenkomst.  

Aanmelden

De organisatie vindt het fijn om te weten hoeveel gasten ze mag verwachten. Wil je de meet & greet bijwonen, meld je dan uiterlijk woensdag 25 mei aan via bestuurssecretariaat@dijkenwaard.nl. Vermeld hierbij met hoeveel mensen je komt.