Kunstkerk brengt Dijk en Waardse kunst en kunstliefhebbers bij elkaar

Algemeen
Alle info over kunst en kunstenaars in Dijk en Waard vind je overzichtelijk bij elkaar op de site.
Alle info over kunst en kunstenaars in Dijk en Waard vind je overzichtelijk bij elkaar op de site. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - In Dijk en Waard bruist het van de kunst, als je maar weet waar. De Kunstkerk ontwikkelt steeds nieuwe manieren om kunst en kunstliefhebbers bij elkaar te brengen. Naast exposities en kunstuitleen organiseert de Kunstkerk nu ook persoonlijke kunstbelevingen via een nieuwe website. 

In alle plaatsen die de nieuwe gemeente Dijk en Waard vormen, staat kunst in de buitenlucht: zoals op (school)pleinen, bij kerken, bedrijven, organisaties, in het water of in parken. De Kunstkerk maakte een overzicht van deze, vrij te bezichtigen, kunst op een nieuwe website. Daar worden ook alle kunstexposities in Dijk en Waard aangekondigd. Eerder al nodigde de Kunstkerk alle Dijk en Waardse kunstenaars uit om hun huis of atelier open te stellen voor publiek. Tientallen enthousiaste kunstenaars doen dat nu: het hele jaar door. Op dezelfde website zijn daarom ook kunstwerken van al deze kunstenaars te vinden, mét hun contactgegevens. Kunstliefhebbers kunnen zelf een bezoekje afspreken bij de kunstenaar(s) van eigen keus. Er zijn overzichtskaarten beschikbaar op de website, waardoor iedereen makkelijk een inspirerende kunstroute kan samenstellen langs exposities, kunstenaars en/of buitenkunst. Ook vind je op de site een groeiend aanbod van cursussen en workshops. 

Contactinformatie

Voor het samenstellen van een persoonlijke kunstbeleving kan iedereen voortaan terecht op www.kunsttekijkindijkenwaard.nl. Wie als te bezoeken kunstenaar een gratis vermelding wil, kan zich via de website aanmelden. 

Weet je een kunstwerk in de buitenlucht dat nog niet op de site staat? Organiseer je een cursus, workshop of expositie en wil je die gratis vermeld hebben? Dan kun je terecht op info@kunsttekijkindijkenwaard.nl.