Persbericht inschrijvingen Wandel4daagse Langedijk

Algemeen
 Dit jaar wordt de Wandel4daagse Langedijk gelopen van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni.
Dit jaar wordt de Wandel4daagse Langedijk gelopen van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni. (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - “Het gaat hard met de inschrijvingen voor de Wandel4daagse Langedijk en we hopen op nog veel meer”, zegt Rick Dekker, buurtsportcoach van Langedijk. Dit jaar wordt de Wandel4daagse Langedijk gelopen van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni. De afstanden zijn ook dit jaar de 2,5 km, de 5 km en de 10 km. Voor ieder een passende route met onderweg uiteraard een heleboel gezelligheid.

Ruim 850 aanmeldingen voor de Nh1816 Wandel4daagse

Goede doel

“Dit jaar is er ook weer een goed doel gekoppeld aan de wandel4daagse”, vertelt Rick verder. “Met verschillende acties als het verkopen van een heerlijk schepijsje na afloop en een winactie probeert de organisatie zo veel mogelijk geld op te halen voor Voedselbank Langedijk. De hoofdsponsor Nh1816 verdubbelt het opgehaalde bedrag en we hopen zo de voedselbank te helpen bij de ondersteuning van ruim 70 gezinnen.”

Thema is liefde

De Wandel4daagse coördinatoren van de Wijde Veert, De Koolvlet en Het Mozaïek hebben enorm veel inschrijvingen binnengehaald. Daarnaast is het team van Actief Sport & Events vorige week op Het Waterrijk, De Phoenix en IKC Oudkarspel geweest om zoveel mogelijk losse deelnemers zich in te laten schrijven. Het thema van dit jaar is ‘Liefde’ in al zijn vormen. Op vrijdag vraagt de organisatie aan alle deelnemers deze liefde te tonen. Dat kan bijvoorbeeld door het dragen van de kleur rood of zo veel mogelijk hartjes te laten zien.

Heb jij je nog niet ingeschreven voor deze week vol wandelplezier? Fysiek is dat mogelijk bij Zwembad Duikerdel, of online via www.actiefsportenevents.nl!