De Kleine Ark mag eindelijk weer haar markt houden

Algemeen
Er staan weer heel veel leuke activiteiten gepland en natuurlijk is er de verkoop van eigen producten.
Er staan weer heel veel leuke activiteiten gepland en natuurlijk is er de verkoop van eigen producten. (Foto: AGHeeremansPhotography)

OUDKARSPEL - Dit jaar kan het weer en met een warm zonnetje erbij belooft het een stralende dag te worden. Zaterdag 11 juni vindt er van 11.00 tot 15 uur weer de jaarlijkse markt plaats op De Kleine Ark aan de Voorburggracht 449 te Oudkarspel. Er staan weer heel veel leuke activiteiten gepland en natuurlijk is er de verkoop van eigen producten.

De Kleine Ark is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en autisme. Zij biedt haar bewoners een warme leef- en werksfeer onder leiding van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Door corona kon de jaarlijkse voorjaarsmarkt twee jaar geen doorgang vinden, maar dit jaar gelukkig wel, noem het maar een verlate voorjaarsmarkt.

Feestelijke dag

Zaterdag 11 juni belooft dus een feestelijke dag te worden en iedereen wordt daarbij uitgenodigd. Er zijn activiteiten voor kinderen zoals een springkussen, schminken en een rad van fortuin. Op de markt wordt een verkoop gehouden van zelfgemaakte producten als keramische schalen, schilderijen, spulletjes van vilt, biologische groenten, planten en natuurlijk de zelfgebakken appeltaartjes. Zeker een bezoek waard!

Afbeelding
De bewoners van De Kleine Ark heten u van harte welkom!