Musicalleerlingen zetten ‘Beauty and the Beast JR’ op de planken

Algemeen
De leerlingen van de Musicaltheaterklas schitteren op het podium van Cool.
De leerlingen van de Musicaltheaterklas schitteren op het podium van Cool. (Foto: Frits de Beer)

HEERHUGOWAARD - Na een jaar vol acteer-, zang- en danslessen zetten de leerlingen van Cool’s Musicalproductieklas vrijdag 24 juni de grote musical op de planken. Compleet met licht, geluid, kostuums en decors!

Pratende klokken en dansende kandelaars

Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de sprookjesvoorstelling van Belle en het Beest. In dit romantische verhaal is Belle het slimme, sprankelende meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Ze ontmoet bijzondere vrienden, zoals een pratende klok en dansende kandelaar. Hoe loopt het af met de dorpelingen en de bewoners van het kasteel? Als ze goed zoeken, vinden ze misschien allemaal hun geluk… Het wereldberoemde sprookje vol magische verrassingen!

Zelf op de planken

Schitter jij volgend jaar ook bij Cool op het podium? Schrijf je dan nu in voor het volgende seizoen van de Musicalproductieklas. Vanaf dinsdag 25 oktober wordt gewerkt aan de spetterende musical ‘FAME JR’. Het verhaal zit vol dans- en zangacts. Ontdek ze zelf en speel mee. Neem voor meer informatie contact op met Bianca Laan van de leerlingenadministratie via bianca@coolkunstencultuur.nl. Inschrijven kan via www.coolkunstencultuur.nl of aan de servicebalie van Cool.

Bestel je tickets

‘Beauty and the Beast JR’ is vrijdag 24 juni te zien vanaf 19.30 uur. Tickets kosten € 12,- en kunnen worden gereserveerd via www.coolkunstencultuur.nl of via de servicebalie (telefoon 072-5347662).