Rembrandts ‘De Nachtwacht’ te bewonderen in BuitenZorg

Algemeen
Rembrandts meesterwerk komt naar BuitenZorg.
Rembrandts meesterwerk komt naar BuitenZorg. (Foto: Aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - De ‘Nachtwacht’, het meesterwerk van Rembrandt, komt donderdag 18 augustus om 10.30 uur naar BuitenZorg. Het schilderij zal tot donderdag 8 september te bewonderen zijn in de binnentuin..

“Bijzonder hè? U kunt dagelijks bij ons binnenkomen”, vertelt Gea Klercq van BuitenZorg. “Dinsdag 6 september starten we met onze vakantieweek op camping de Kolibrie aan de Groet 2 te Warmenhuizen. We hebben een prachtig plekje gevonden. Alle bewoners kunnen zich opgeven voor een dag op de camping, van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 september. Ook wij willen er eens uit! Caravan en voortent zijn beschikbaar gesteld door Frans Stokman NV. Bedankt Frans! Wij zoeken nog een paar vrijwilligers die meedoen om ook onze vakantie tot een dag met een gouden rand te maken. Hou de info borden of de brievenbussen in de gaten. Het programma volgt.

Hier in huis is het op dit moment hard werken omdat er veel collega’s op vakantie zijn of gaan. Maar dat geeft niet want ons vooruitzicht is ook fijn! Ieder fijne vakantie!”