Summergames voor basisschoolkinderen

Algemeen
Er staan hele leuke activiteiten op het programma op verschillende locaties.
Er staan hele leuke activiteiten op het programma op verschillende locaties. (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - In de laatste week van de zomervakantie organiseert Actief Sport & Events de Summergames voor bassischoolkinderen. Er staan hele leuke activiteiten op het programma op verschillende locaties binnen de gemeente.

Dit belooft een fantastische week te worden. Er wordt gestart op maandag 22 augustus met vlot bouwen. Ook wordt er een wedstijd gehouden welk vlot het snelste door het water gaat. Dinsdag 23 augustus staat suppen op het programma, gegeven door Jennifer Simons van Cup of Sup. Per uur kunnen er 10 deelnemers meedoen aan deze leuke activiteit. Voor de activiteiten van maandag en dinsdag is minimaal een A-diploma vereist.

Donderdag 25 augustus krijgen de kinderen een dansclinic van een nationale jeugd muziek en theater instructeur! Er word gestart met een clinic voor de kleuters gevolgd door de groepen 3 t/m 8.

Vrijdag 26 augustus worden de Summergames afgesloten bij zwembad de Bever met een ’Waterspektakel’ waarbij ze gaan buikglijden, sponzenrace en nog veel meer! Voor de jongste zwemmertjes is er een spellenkermis klaar gezet die samen met papa of mama gedaan kan worden.

Voor opgave en meer informatie kan je kijken op www.actiefsportenevents.nl