Gouden Reiger voor Truus Eising-Parlevliet

Algemeen
Na de lovende woorden door de nieuwe burgemeester van Dijk en Waard, Maarten Poorter, nam ze de Gouden Reiger dankbaar in ontvangst.
Na de lovende woorden door de nieuwe burgemeester van Dijk en Waard, Maarten Poorter, nam ze de Gouden Reiger dankbaar in ontvangst. (Foto: AGHeeremansPhotography)

HEERHUGOWAARD - Truus Eising-Parlevliet ontving woensdag 17 augustus een Gouden Reiger uit handen van burgemeester Maarten Poorter. Zij ontvangt deze gemeentelijke onderscheiding voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger voor verschillende organisaties in Heerhugowaard, waaronder buurthuis Anton Bakker, Kerk de Brink, de Voedselbank en TAS Huttenbouw. De reiger werd woensdag uitgereikt tijdens de huttenbouw.

Truus Eising-Parlevliet is ruim een kwart eeuw actief als vrijwilliger bij verschillende Heerhugowaardse organisaties. Zo is ze al 25 jaar betrokken bij Buurthuis Anton Bakker, twintig jaar vrijwilliger bij Kerk de Brink, zet ze zich al tien jaar in voor de Voedselbank en is ze ook al vele jaren actief bij TAS Huttenbouw. Met het toekennen van deze onderscheiding wil het college van burgemeester en wethouders, namens de gemeente, mevrouw in het zonnetje zetten en haar bedanken voor haar inzet voor de Dijk en Waardse samenleving.

Truus was zeer verrast en ontroerd door deze onderscheiding. Na de lovende woorden door de nieuwe burgemeester van Dijk en Waard, Maarten Poorter, nam ze de Gouden Reiger dankbaar in ontvangst.

Truus was zeer verrast en ontroerd door deze waardering voor jarenlange inzet.
Afbeelding
Afbeelding