Doe mee en win

Dubbel feest in Dijk en Waard met Oktoberfest XXL en Heerhugowaard Live

Speel mee
Over een paar weken barst het feest los op het evenemententerrein in 't Kruis.
Over een paar weken barst het feest los op het evenemententerrein in 't Kruis. (Foto: TK Photography)

HEERHUGOWAARD – Dijk en Waard kan zich gaan opmaken voor niet één maar TWEE feesten! Het evenemententerrein in ’t Kruis is vrijdag 23 september het decor voor het oergezellige Oktoberfest XXL, terwijl een dag later op 24 september de crème de la crème van de Nederlandstalige live-artiesten mét eigen band langskomt bij Heerhugowaard Live! De organisatie staat te popelen om te beginnen. Heb je nog geen tickets? Bestel ze online of doe mee met de winactie van Rodi Media en maak kans op een gratis ticket!

Heerhugowaard Live beleeft dit jaar zijn derde editie. “Het liep elk jaar net een beetje anders”, vertelt de organisatie. “In 2020 kon het helemaal niet doorgaan en vorig jaar mochten we op vrijdag niets organiseren vanwege de coronamaatregelen. Omdat die de dag erna werden opgeheven, gingen we die zaterdag los met een extra groot feest. Het beviel ons wel om alles op één dag te doen, want dan hoeven de mensen ook niet te kiezen.” Heerhugowaard Live blijft dus vaste prik op de zaterdag, maar voor de vrijdag wilde de organisatoren iets nieuws bieden. “Dat werd Oktoberfest XXL, met een compleet ander programma dan wat we zaterdag bieden. Maar we maken er net zo’n groot feest van!”

Topartiesten

Topartiesten komen graag naar Heerhugowaard Live. “Het begon allemaal met André Hazes, vorig jaar hadden we Bløf. Dit jaar presenteren we weer een fantastische line-up met rasentertainers Jeroen van der Boom, Tino Martin, De Edwin Evers Band en het grote talent Yves Berendse. Allemaal nemen ze hun eigen live band mee en feest DJ Jerome zweept tussen de liveoptredens het publiek op met zijn niet te evenaren draai- en presentatiestijl. Het wordt één groot muziekfeest! Tijdens Oktoberfest XXL zijn er optredens van Dennie Christiaan, de Alpenzusjes, Wolfgang Saufi, Partykryner, Tim Schalkx en Immer Hansi. De presentatie en muzikale omlijsting wordt die avond verzorgd door top feest-dj’s DJ Maurice (Apreskishut) en René Verkerk (Radio 10). De zaal wordt in stijl aangekleed en het aanbod van eten en drinken wordt aangepast aan de gezellige après ski-sfeer die past bij een Oktoberfest. Als bezoekers verkleed komen wordt dat gewaardeerd, maar het is niet verplicht. Het evenement is ruim opgezet; bij ons geen ellenlange wachtrijen bij muntautomaten of de gratis toiletten. Je muntjes kun je bovendien cash of met pin afrekenen en we hebben een extra grote eetgelegenheid gecreëerd. De Goudgele Patat verzorgt beide dagen een uitgebreid aanbod aan belegde broodjes en ander lekkers. We leggen onze bezoekers graag in de watten!”

Scoor jouw tickets!

Heb je nog geen kaartjes? Bestel ze dan snel! “De tafelverkoop voor Oktoberfest XXL is enige tijd geleden al gestart en vanaf vrijdag 2 september gaan ook de losse tickets voor staanplaatsen in de verkoop. Een tafel boek je voor maximaal acht personen en geeft recht op de beste plaatsen (voor het podium) met een eigen bar en muntautomaat. Losse tickets kosten 15 euro ex. fee.”

De tickets voor Heerhugowaard Live zijn al wat langer verkrijgbaar en gaan hard. “De Golden Circle-tickets (VIP-kaarten) à 70 euro ex. fee zijn al bijna allemaal weg, dus grijp je laatste kans! Regular tickets zijn nog wel verkrijgbaar; die kosten 34,50 euro (ex. fee) per stuk. Deze twee feesten wil je echt niet missen, dus ga snel naar www.oktoberfestxxl.nl en www.heerhugowaardlive.nl en scoor jouw tickets!”

Nog een kleine maand en het feest barst los op evenemententerrein ’t Kruis. De organisatie heeft er alvast enorm veel zin in. “Voor ons is het nu een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten. Vlak van tevoren gaan de bouwploegen aan de slag om alles op te zetten, het is een enorme organisatie maar dan stáát er ook wat! Wij kunnen niet wachten tot het zover is.”

Doe mee en win!

Rodi Media mag 50 tickets voor staanplaatsen weggeven voor Oktoberfest XXL en 25 regular tickets voor Heerhugowaard Live. Wil jij kaarten winnen? Meld je dan hieronder aan. Aanmelden kan tot en met 13 september 2022. De winnaars krijgen bericht via de mail.