Paintball Atelier, snoepworkshops en poppenjazz op het Coolplein

Algemeen
Maak je eigen meesterwerk in het Paintball Atelier.
Maak je eigen meesterwerk in het Paintball Atelier. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Het Coolplein Openluchttheater nodigt alle kinderen uit Dijk en Waard zondag 4 september uit voor een kleurrijke, culinaire en muzikale middag! Op het Coolplein kun je van 14.00 tot 17.00 uur je eigen kunstwerk maken van snoep en verf je niet met kwasten maar met een paintball pistool. In het winkelcentrum klinkt er swingende muziek van de PoppenJazz. Het openluchttheater is gratis te bezoeken.

In de theaterworkshop ‘Gezond Snoep’ van Sjef Torrie maken kinderen van gezond snoep hun eigen kunstwerk. Het snoep is overheerlijk vegan en mag na afloop uiteraard mee naar huis genomen worden. Voor deze workshop dienen kinderen zich vooraf aan te melden via www.coolkunstencultuur.nl.


Sjef Torrie weet alles van gezonde snoep. - (Foto: Aangeleverd)

Paintball Atelier

Dit keer geen stiften of kwasten, maar paintball pistolen! Een huis, bal, vliegtuig of juist iets heel anders; de kinderen bepalen zelf welk meesterwerk ze maken. Het wordt in ieder geval een spektakel!

Drie jazzmusici en een theatermaakster brengen swingende jazz gecombineerd met poppenspel, spelletjes en andere activiteiten voor kinderen. Een belevenis voor jong en oud(er)!

Het Paintball Atelier is de hele middag doorlopend te bezoeken van 14.00 tot 17.00 uur. De workshops van Sjef Torrie zijn om 14.00, 14.50, 15.40 en 16.30 uur (vooraf aanmelden verplicht) en het PoppenJazz speelt in Middenwaard (op het plein bij de Hema) drie keer: 14.30, 15.30 en 16.30 uur.

Meer informatie vind je op www.coolkunstencultuur.nl en www.ontdekdijkenwaard.nl.


Jazz en poppenspel: PoppenJazz! - (Foto: Aangeleverd)