Zonnebloem Langedijk Noord is volop in beweging

Algemeen
Voor Gonny Kruithof (links) was dit haar laatst georganiseerde activiteit als bestuurslid Activiteiten.
Voor Gonny Kruithof (links) was dit haar laatst georganiseerde activiteit als bestuurslid Activiteiten. (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - Na de coronaperiode heeft ook De Zonnebloem Langedijk Noord de activiteiten voor de deelnemers gelukkig weer volop kunnen oppakken. 

Hanneke Danenberg, voorzitster van Zonnebloem Langedijk Noord: “We zijn weer uitjes gaan verzorgen voor onze deelnemers. Zo zijn we begonnen met een zuurkooldiner in De Burg, een theatervoorstelling in De Blinkerd en daarna hebben wij dankzij de opbrengst van de Rabo Clubsupport 2021 met een aangepaste bus de Bollentour in Anna Paulowna kunnen organiseren. De mensen met een rolstoel gingen met een lift de bus in en de rollators konden ook gewoon mee. Na de rit konden we de gasten een heerlijke kop koffie met gebak aanbieden bij het vliegveld van Middenmeer. In juni hebben we een zonnige middag gehad bij het Museum Broekerveiling, de gasten kregen een lunch en een boottocht en natuurlijk werd de veiling bezocht! Afgelopen 10 september hebben we in het kader van ziekendag bij iedere gast een zonnebloem thuis gebracht met het programma voor het laatste kwartaal.” Op het programma staat nog een muziekmiddag, een pannenkoekendiner en een kerstbrunch. 

Voor Gonny Kruithof was dit haar laatst georganiseerde activiteit als bestuurslid Activiteiten. “Ze gaat het wat rustiger aan doen. Wij willen Gonny bedanken voor haar inzet in het bestuur en hopen dat ze nog als lang vrijwilliger voor haar gasten bij ons zal zijn.”

Steunt u De Zonnebloem?

Dankzij de RABO Clubsupport en de jaarlijkse Loterij kan elke afdeling van De Zonnebloem haar werk doen. “Op dit moment kan er gestemd worden via de RABO Clubsupport op de Zonnebloem Langedijk Noord. Wij hopen dat u, en danken u hartelijk op voorhand, op ons gaat stemmen. Dan kunnen we volgend jaar weer een bus huren om de deelnemers wederom een onvergetelijke middag te bezorgen. Op 10 oktober is de trekking van de Zonnebloemloterij 2022. Voor Iedereen die een lot heeft gekocht om ons te steunen, hopen we natuurlijk dat op één van deze loten een mooie prijs valt!”