Wie bedenkt een naam voor de nieuwe, kleine zaal van Cool?

Algemeen
Paars gekleurd en intiem, groots qua uitstraling en beleving.
Paars gekleurd en intiem, groots qua uitstraling en beleving. (Foto: AG Heeremans Photography)

HEERHUGOWAARD - Nieuw, intiem, verrassend; dát is de nieuwe, kleine zaal van Cool kunst en cultuur! Kom ontdekken en voorproeven tijdens prachtige voorstellingen en concerten in de nu nog naamloze zaal. Want die naam mag jij aandragen! Wie weet, staat de door jou verzonnen naam bij de feestelijke opening in januari op de zaaldeur.

Van uniek talent dat je niet mag missen tot theaterveteranen met een bijzondere voorstelling. Van magische momenten voor de allerkleinsten tot prachtige muziek waar je met je neus bovenop wilt zitten. De kleine zaal biedt het allemaal. Voor muziekliefhebbers zijn er huiskamerconcerten van onder anderen Madlife, De Andersons, Tangarine, Case Mayfield en Ocobar. Thjum Arts en Nesim El Ahmadi laten het publiek een avond lachen. Zo dichtbij de comedian heb je nog niet eerder gezeten. Voor kinderen stappen ‘Gonnie en Gijsje’ het nieuwe toneel op. ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is de eerste toneelproductie in de Kleine zaal. Er volgen er nog meer van onder anderen Jack Wouterse, Naeeda Aurangzeb en Fred Delfgaauw.

Zaal zonder naam

Paars gekleurd en intiem, groots qua uitstraling en beleving. Maar nu nog zonder naam. Weet jij een originele naam voor de nieuwe zaal van Cool op de eerste etage? De naam Cool kwam ruim veertien jaar geleden uit de bus als de winnaar van een prijsvraag. De naam verwijst naar de vele koolsoorten die in de omgeving worden verbouwd en dan geschreven met de c van cultuur. In de architectuur van het gebouw vind je de koolbladeren ook terug. Denk aan de grote trap en de wanden van de Rodi Media-zaal.

Korenaren en reigers uit het oude gemeentewapen van Heerhugowaard sieren de gevel. De gemeente heeft een nieuwe naam en een nieuw wapen; een suggestie voor de nieuwe zaalnaam? Of bedenk jij iets heel anders? Stuur jouw favoriet vóór 31 oktober 2022 naar publiciteit@coolkunstencultuur.nl. Wie weet staat jouw naam straks op de zaaldeur én krijg jij een passend theatercadeau. Inzenden is mogelijk als inwoner en als bedrijf.

Meer informatie vind je op www.coolkunstencultuur.nl/theater.