Ben jij klaar voor het spannendste trapezespel van 2022?

Algemeen
Peter Blok (boven) en Bas Hoeflaak.
Peter Blok (boven) en Bas Hoeflaak. (Foto: Annemieke van der Togt)

HEERHUGOWAARD - Peter Blok en Bas Hoeflaak hangen donderdag 6 oktober aan de trapeze in Cool kunst en cultuur! De trapezewerkers staan klaar om te springen, totdat er twijfels ontstaan… Kunnen zij elkaar nog wel blind vertrouwen?

Spring in het diepe van… Trapeze: is een scherpe en inventieve komedie over twee trapezewerkers die in de nok van het circus klaar staan om te springen. Wanneer de avond anders blijkt te verlopen dan ze verwacht hadden, ontstaat er twijfel over of ze elkaar wel blind kunnen vertrouwen. Dit uit zich niet alleen in hun verschillende opvattingen over de circustraditie, maar ook in hun persoonlijke ambities die toch verder uit elkaar liggen dan ze dachten. Als een van de twee gaandeweg het gevoel krijgt dat de ander hem laat vallen, neemt hij een even rigoureus als dramatisch besluit.

Wie is wie?

Acteur en cabaretier Bas Hoeflaak speelt in veel verschillende Nederlandse films en series, zoals ‘Sluipschutters’ en ‘Het Klokhuis’. Hoeflaak staat vooral bekend van zijn diverse typetjes, hij gaat bijvoorbeeld van een grapjas naar een bandiet. Peter Blok voelt zich helemaal thuis op de planken, het toneel is waar hij het liefste is en acteren is zijn passie. Zijn stem herken je uit de animatiefilms ‘Tarzan’ of ‘Shrek’. Blok heeft namelijk ook een carrière als stemacteur.

Reserveren

‘Trapeze’ zie je donderdag 6 oktober vanaf 20.15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl