Koffiepauze voor werkzoekenden: Walk&Talk

Algemeen
Walk&Talk kan de eerste stap zijn richting een frisse nieuwe start.
Walk&Talk kan de eerste stap zijn richting een frisse nieuwe start. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Je zoekt een (nieuwe) werkomgeving en wilt goed voor de dag komen. De Walk&Talk kan de eerste stap zijn richting een frisse nieuwe start. Elke eerste woensdag van de maand organiseren de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard gezamenlijk een Walk&Talk. 

Koffiepauze voor werkzoekenden: Walk&Talk

Dit zijn bijeenkomsten voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. Op een laagdrempelige manier ontmoet je andere werkzoekenden, kan je netwerken en ervaringen delen. Regelmatig wordt een deskundige uitgenodigd die vertelt over alle aspecten van werk zoeken en solliciteren. 

Solliciteren van nu

Woensdag 5 oktober van 14.00 tot 15.30 uur wordt in de bibliotheek aan de Parelhof 1a in Heerhugowaard gesproken over het solliciteren van nu. Wat zijn de trends van dit moment? Op welke manieren kom je aan een (andere) baan? Misschien is het al een tijdje geleden dat je voor het laatst hebt gesolliciteerd en wil je nu van baan veranderen. Dan is het goed om te weten dat een cv er nu anders uitziet dan pakweg tien jaar geleden. Hoe trek je de aandacht van je toekomstige werkgever? Breng, wanneer je dat wilt, je cv op papier of digitaal mee. 

Meedoen is gratis maar vooraf aanmelden wordt gewaardeerd. Dat kan via www.bknw.nl/agenda.

Fusie bibliotheken

Op 1 januari 2023 fuseren de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard. Walk&Talk is een activiteit waarbij de bibliotheken nu al gezamenlijk optrekken.