Engelse band in Poppodium B3

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Na een fantastisch geslaagde Irish Day met heerlijk eten, Ierse dranken en Ierse muziek van de Wheelbarrowband afgelopen zondag in B3 staat het volgende optreden al weer op stapel.

Op 21 oktober komt de Engels Band Project Blackbird weer naar Poppodium B3. Vorig jaar was dit podium al onderdeel van hun Europese Tour. Dit was van beide kanten goed bevallen. 

Hugo van Arem: We waren dan ook blij verrast dat ze in 2023 met hun Peace and Music Tour weer op ons podium wilden staan. Met hun tour spelen ze op diverse podia in Nederland, Duitsland en Belgïe. Voor dat ze bij ons het podium op gaan hebben ze net in het voorprogramma gestaan van de Fun Lovin Criminals in Amersfoort, Zwolle en Heerlen. Vrijdag reizen ze vanuit Limburg naar het mooie Noord-Holland om bij ons Poppodium weer een fantastisch optreden neer te zetten. De vrijwilligers hebben er weer zin in. Vorig jaar was dit een enorm leuke ervaring waarbij we overdag samen met de band alles in orde gemaakt hebben voor het optreden ’s avonds. Constans heeft toen voor ons allemaal gekookt en ook dit jaar heeft ze ons weer uitgenodigd om te komen eten tussen het opzetten en het optreden.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het optreden die avond. Project Blackbird is een band met oud-bandleden Ming Nagel (teksten, zang) en multi-instrumentalist en songwriter Jon Read, voormalig trompettist van The Specials. In 2018 begonnen zij met een nieuwe naam, een ingetogen lijn-up, en een donkere, meer elektronische sfeer en brachten ze hun debuutalbum Endurance uit. 


Op 21 oktober komt de Engels Band Project Blackbird weer naar Poppodium B3 - Foto: aangeleverd.

Voor deze tour is zelfs oud-vriend en drummer Eddie Dublin aangesloten. Kortom een project waar je bij wilt/moet zijn, zorg dat je er bent op 21 oktober! Ook de komende tijd hebben we nogal wat op onze programmering staan. Na Het optreden van Project Blackbird gaan we op 5 november weer verder met Pancrock, dit is altijd elke eerste zaterdag van november. Ook dit jaar hebben we weer diverse bands weten te boeken en gaan we er, als vanouds, weer een mooie avond van maken. Op 12 november gaan we er een te gekke avond van maken met de Nachtwakers met in het voorprogramma Huisje, Boompje, Bandje. 19 november staan de lokale bands Steenkoud en Bezerk (Eminem Tribute Band) op ons podium. 26 november weer een Metal Night wederom georganiseerd door Jesse Peetoom van Obliged Bookings en op 11 december de theater try-out van de Tribute to the Blues Band (kaarten te bestellen via B3 | Bands, Dance & Events | Poppodium B3 Langedijk).

Afbeelding