Mooie opbrengst benefietconcert voor Oekraïne

Algemeen
Inna en Guido brachten het publiek in vervoering met mooie, emotievolle liedjes.
Inna en Guido brachten het publiek in vervoering met mooie, emotievolle liedjes. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - De Heerhugowaardse zanger Guido Lamm organiseerde zondag 20 november samen met de Oekraïense Inna van der Velde-Tischchenko op De Woude een benefietlunch in ‘t Kombof, met aansluitend een concert in het kerkje de Kemphaan op de Woude. De opbrengst komt ten goede aan gewonde Oekraïense soldaten.

In het gezellige en sfeervolle ’t Kombof, waar de open haard de gure en natte kou buiten de deur wist te houden, werd begonnen met de lunch. De gerechten uit Oekraïne waren zeer smaakvol bereid en de porties ruim bedeeld. De sfeer kreeg een extra dimensie dankzij de vriendelijke en gastvrije houding van de gastvrouw en haar medewerkers. Na het dessert vertrokken de gasten naar het naastgelegen kerkje waar Inna en Guido zorgden voor een mooi en soms emotievol concert. Met hun liederen wisten zij de harten van de gasten te raken.

De opbrengst € 640,- komt rechtstreeks ten goede aan de Medical Battalion ‘Hospitallers’. De mensen die daar, op vrijwillige basis, werken zijn onder meer paramedici en verpleegkundigen. Zij geven medische hulp aan gewonde soldaten direct achter de frontlinie. Meer informatie over deze organisatie is te vinden op www.hospitallers.life.