Mooie collecteopbrengst voor Alzheimer Nederland

Algemeen
Voor een toekomst zonder dementie.
Voor een toekomst zonder dementie. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De collecte van Alzheimer Nederland heeft dit jaar in Heerhugowaard het prachtige bedrag van € 10.852,- opgebracht. Alzheimer Nederland en de plaatselijke collecteafdeling danken alle gevers en collectanten hartelijk voor hun bijdrage.

Alzheimer Nederland zet zich in voor iedereen die met dementie te maken heeft. Niet alleen willen de stichting patiënten en verwanten ondersteunen waar het mogelijk is, maar ze deelt ook ervaringen en adviezen met de politiek, de gemeenten en zorgorganisaties. ‘We luiden de noodklok als we problemen signaleren. Omdat we in de haarvaten van de maatschappij zitten. Met 3.500 vrijwilligers verspreid over het hele land hebben we een groot bereik. Zowel in het signaleren, het ontvangen van ervaringen en in het uitdragen van het belang van aandacht voor de ziekte Dementie naar alle betrokken partijen.’

Voor een toekomst zonder dementie

Doneren is nog steeds mogelijk. Heb je de collectant gemist, maar wil je nog wel bijdragen? Ga dan naar www.onlinevooralzheimer.nl en doneer in de bus van Alzheimer Nederland. Misschien wil je in 2023 meehelpen met collecteren? Alzheimer Nederland is heel blij met je steun. Je kunt je opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren.