Taart van de voorzitter voor vrijwilligers Behouden Huis

Algemeen
De vrijwilligers van Het Behouden Huis waren blij verrast met de heerlijke taart.
De vrijwilligers van Het Behouden Huis waren blij verrast met de heerlijke taart. (Foto: aangeleverd)

Deze maand gaat de taart van de voorzitter naar de circa 80 vrijwilligers van Het Behouden Huis in Oudkarspel die wekelijks betrokken zijn bij de diverse activiteiten die hier worden georganiseerd. 

Jan Kramer en Willem Witte brachten de zoete verrassing woensdag 18 januari langs in Oudkarspel: ‘Omdat een taart voor 80 personen in deze tijd ten koste zou gaan van ons hele budget, hebben wij gekozen voor de activiteit van Het Huisdiner. Hier wordt iedere derde woensdag van de maand door een professionele kok, samen met een aantal vrijwilligers, een maaltijd gekookt. Een ieder kan voor een kleine eigen bijdrage aanschuiven en onder het genot van een drankje contact leggen of even lekker bijpraten. Dit vonden wij zo’n leuk initiatief, dat dit voor ons een goede de reden was om hier een heerlijke taart te bezorgen!’ 

Blij verrast

De vrijwilligers waren uiteraard heel blij verrast met deze geste! Piet Beers zei het namens iedereen enorm te waarderen. “Niet nodig natuurlijk want we doen het heel graag. Maar wel erg attent!