Open dag bij biljartvereniging Sombroek

Algemeen
Zaterdag 28 januari houdt biljartvereniging Sombroek Langedijk een gezellige open dag voor jong en oud.
Zaterdag 28 januari houdt biljartvereniging Sombroek Langedijk een gezellige open dag voor jong en oud. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Zaterdag 28 januari houdt biljartvereniging Sombroek Langedijk een open dag. Iedereen kan op deze dag komen sfeerproeven bij de gezellige club.

Benieuwd naar deze biljartclub en of het wat voor je is? Als bezoeker kun je direct meespelen in een onderling partijtje tegen een lid van de club of een andere bezoeker (vriend of kennis). Keuen en krijtjes zijn voorradig.

Nico Gruijs, algemeen wedstrijdleider van Sombroek: “We maken er weer zo’n fantastisch feest van als vorige jaren. Geweldige aanmeldingen van nieuwe leden had het tot gevolg, waaruit blijkt dat het biljart potentieel in de regio Langedijk onverminderd groot is. Kijkend naar de mensen die elkaar ontmoeten en hoe enthousiast ze genieten van het spelletje of de ‘praat’ met elkaar, dan weet je dat dit goed is en iets toevoegt in onze gemeente.”

De open dag is van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur in het sportcafé van Sporthal Geestmerambacht, Dokter Wilminkstraat 3 in Noord Scharwoude.