LSVV had een gelijkspel uit tegen Vitesse ’22 verdiend

LSVV-verdediger William van der Leeden schudt de speler van Vitesse’22 van zich af (archieffoto). (Foto: Facebook.com/MBSportfotografie)

ZUID-SCHARWOUDE - Ondanks een goede start van de wedstrijd met een strakke harde wind in de rug begon LSVV erg sterk. Duels werden aangegaan Vitesse werd terug gedrongen op eigen helft en kwam men niet tot echte grote kansen.

Er was voor LSVV een corner nodig om tot scoren te komen door Kick van den Berg, die de bal ineens achter hun doelman krulde en bracht in 24e minuut de stand op 0-1. Helaas werd deze voorsprong niet lang vastgehouden door LSVV. Bij een onoplettendheid in de LSVV-verdediging gaf Vitesse de kans om van afstand sterk uit te halen en bracht de stand in de 28e minuut op 1-1. De tweede helft bleef voor beide partijen in het teken staan van onderlinge duels wat mede door een matige grasmat plus harde wind lastig was voor beide ploegen. Helaas na een fout in de LSVV-verdediging wist hun rechtsbuiten weg te draaien en bracht in de 66e minuut de stand op 2-1. LSVV drong in de slotfase van de wedstrijd sterk aan met een zeer grote kans voor Toine Merk, die alleen voor de keeper helaas niet simpel de stand op 2-2 bracht wat verdiend zou zijn geweest. Trainersduo Gidon Reinders Folmer en Jordi TikTak zagen hun team met meer vechtlust dan in voorgaande wedstrijden spelen echter ontbraken ook dit keer enkele selectiespelers wat LSVV niet tot een slotoffensief bracht om toch nog tot een gelijkspel te komen. Als LSVV deze vechtlust weet vast te houden en alle selectiespelers zijn beschikbaar moet het mogelijk zijn om weer in het linker rijtje terecht te komen en nacompetitie te ontlopen.

LSVV; Lars van Zijl (keeper),Maik den Iseger (aanvoerder), Dennis Toorenburg, Boy Kansen, Aidan Wijker (85e Martijn Schroeijers), Bas Kansen, Kick van den Berg (72e Raul Bruin), Simon Harte (85e William van der Leeden), Sven den Ruiter ( 64e Finn Groot), Toine Merk, Martijn Grooff (72e Tim de Nijs)

Komend weekend op 12 februari om 14.00 uur thuis op complex Voorwaarts speelt LSVV tegen De Meer.