Mystery guest op Weidepop

Algemeen
Wie is de mystery guest die op zaterdag naar Weidepop komt?
Wie is de mystery guest die op zaterdag naar Weidepop komt? (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Op het evenemententerrein De Speelweide vindt in het paasweekend van 7, 8 en 9 april de eerste editie van Weidepop plaats.

Dit evenement wordt in een indrukwekkende feesttent gehouden met veel muziek, grote artiesten maar ook met een aantal kermisattracties op hetzelfde terrein. Met Weidepop wordt het kermisweekend Noord-Scharwoude weer op de evenementenkaart gezet van Dijk en Waard!

Nederpop 

Er wordt afgetrapt op Goede Vrijdag 7 april met een echte Nederpop-avond, met optredens van Toontje Lager, Drukwerk en de Nederpop All Stars. Deze band treedt samen op met Henk Westbroek van het Goede Doel en Nol Havens (VOF De Kunst). 

Frans Bauer en Gerard Joling

Op de zaterdag gaat het festival vrolijk door met een waanzinnige dag voor 16-plus. Blikvangers van de avond zijn Gerard Joling en Frans Bauer. Verder maken René Karst, John West en Stef Ekkel het feest compleet. De presentatie is in handen van Henk Naber. 

Mystery guest

Op zaterdag zal een mystery guest zijn of haar opwachting maken op Weidepop. Er wordt natuurlijk nog niks gezegd over de identiteit van deze gast, behalve: ‘feest gegarandeerd’!

Boerenrock

Zondag staat in het teken van de beste boerenrock en betreden Mooi Wark, Oôs Joôs, Pater Moeskroen en tributeband Dowwan Hèze de bühne. De Feestploeg sluit deze avond af.

Tickets zijn te koop via www.weide-pop.nl.