Caecilia Muziektheater presenteert ‘De Tovenaar van Oz’

Algemeen
De jeugd van Caecilia Muziektheater presenteert ‘De Tovenaar van Oz’.
De jeugd van Caecilia Muziektheater presenteert ‘De Tovenaar van Oz’. (Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - De jeugd van Caecilia Muziektheater presenteert ‘De Tovenaar van Oz’. Zij spelen op vrijdag 24 maart (19.30 uur) , zaterdag 25 maart (19.30 uur) en zondag 26 maart (14.30 uur) in De Geist in Sint Pancras

De jeugd van Caecilia Muziektheater staat weer op het podium met ‘De Tovenaar Van Oz’. Na drie jaar, waarin door corona geen voorstelling kon worden gegeven, kunnen zij eindelijk hun grootste hobby weer uitoefenen en nemen zij iedereen mee in het verhaal van Dorothy, die op een boerderij woont, maar droomt van een sprookjesachtige wereld achter de regenboog. Door een wervelwind wordt Dorothy naar het magische land van Oz gebracht.

De jeugd van Caecilia betreft een gevarieerde groep van jongens en meiden tussen de acht en achttien jaar oud, waarbij zij zichzelf kunnen en mogen ontwikkelen op het gebied van zang en dans. Iedereen haalt hierbij het beste uit zichzelf.

In deze betoverende familiemusical neemt Dorothy, gespeeld door Roos Bak, je mee op een waanzinnig en magisch avontuur in het land van Oz. Ze ontmoet hier een vogelverschrikker zonder verstand (Norah Schuit), een roestige blikken man zonder hart (Rens Reijnders) en een bange leeuw zonder moed (Evert van het Kaar). Samen gaan zij op zoek naar de tovenaar van Oz, de enige die Dorothy veilig terug naar huis kan brengen.

Een spannende musical, onder leiding van regisseur Lars van der Brugge, muzikaal leider Jan-Simon de Smit en choreografen Mariska Willems en Dajenne Reus. Ook is er gezorgd voor een prachtige aankleding door Bianca Limmen en Jolanda Floris, waardoor de jeugd echt kan stralen op het podium. Tijdens de musical combineert de jeugd spel, dans en muziek en is er bijvoorbeeld een prachtig duet te horen van Dorothy, gespeeld door Roos Bak en Glinda, gespeeld door Iris van Gent.

Wilt u kaarten bestellen? Kijk op www.caecilia-muziektheater.nl