Nieuwe outfit voor ‘n prikkie: kledingbeurs in buurthuis de Ezel

Algemeen
De deur van buurthuis De Ezel staat wijd open voor koopjesjagers.
De deur van buurthuis De Ezel staat wijd open voor koopjesjagers. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - In buurthuis De Ezel wordt zaterdag 15 april een kledingbeurs gehouden. Waar anders de kleding duur moet worden ingekocht, is er nu voor een bescheiden prijsje een fijn jurkje, sportieve zomerjas of een knappe korte broek voor de warme dagen. Deze kledingbeurs is opgezet om iedereen tegemoet te komen en om het verspillen van kleding tegen te gaan. Voor dames, heren, baby’s en kinderen in alle maten, iedereen dus, en dat voor een schappelijke prijs van maximaal 5 euro per stuk.

Ook deze keer kan er weer kleding worden ingebracht, dit kan vrijdag 14 april van 19.00 tot 21.00 uur in het buurthuis. Om kleding in te brengen heb je labels en een formulier nodig. Deze kunnen dinsdag 11 april van 20.00 tot 21.00 uur worden opgehaald. De kleding kan worden gelabeld, zodat na de beurs duidelijk is wiens kleding is verkocht. De prijs voor een kledingstuk mag je als inbrenger zelf bepalen, maar deze mag niet hoger zijn dan 5 euro. De opbrengst van de verkoop mag je doneren aan het buurthuis, die met het geld leuke activiteiten kan organiseren, zoals het aanstaande koningsdagfeest op 27 april. Maarje maghet geld uiteraard ook zelf houden.

De overgebleven kleding gaat naar stichting de Burgering, die onder meer kleding verzamelen om te versturen naar landen als Oekraïne, Hongarije en Roemenië.

De kledingbeurs is zaterdag 15 april van 13.00 tot 16.00 uur. Kom langs en struin door het aanbod. Drink he gezellig een kopje koffie of thee mee? Je vindt buurthuis De Ezel aan het C. Fabritiuspark 20 in Heerhugowaard. Meer weten? Mail naar: fya_mens@ziggo.nl.