Taart van de Voorzitter voor Edwin Ooijevaar van Stap voor Stap

Algemeen
Edwin Ooijevaar (met taart) omringd door een aantal Stap Voor Stap leden en Willem Witte en Jan Kramer namens de Taart van de Voorzitter.
Edwin Ooijevaar (met taart) omringd door een aantal Stap Voor Stap leden en Willem Witte en Jan Kramer namens de Taart van de Voorzitter. (Foto: aangeleverd)

Zo’n tien jaar geleden maakte Edwin Ooijevaar van zijn hobby, een echte hobby en begon Loopschool Stap voor Stap. Menigeen heeft daar de afgelopen jaren op laagdrempelige wijze, op zijn eigen manier leren hardlopen. Zeven dagen van de week was hij als trainer beschikbaar, weer of geen weer! 

Maar dat niet alleen, Edwin stond aan de basis van het Bevrijdingsvuur ophalen uit Wageningen, organiseerde samen met café de Knip de befaamde Stamppotrun in december en was betrokken bij de ontbijtloop in Oudkarspel met Koningsdag! Daarbuiten heeft hij ook hij ook bij menig sportvereniging de looptrainingen verzorgd. Vanwege gezondheidsredenen heeft Edwin per direct moeten besluiten te stoppen met zijn hobby. 

Reden voor Willem Witte en Jan Kramer namens de Taart van de Voorzitter, om de taart deze maand aan Ed te overhandigen! Samen met een aantal (oud) leden van Stap voor Stap werd deze, met een door Sportcentrum Langedijk gesponsorde bak koffie, aangesneden. Ook Arno Koster van het Sportcentrum gaf aan de samenwerking met de Loopschool de afgelopen jaren als meer dan plezierig te hebben ervaren.