Lions Club Langedijk overhandigt cheque aan de Voedselbank Langedijk

Algemeen
Een cheque ter waarde van € 3836,41 werd door Yvonne van der Spek en Lucie du Quesne overhandigd aan Gerrit Struik, voorzitter van de Voedselbank.
Een cheque ter waarde van € 3836,41 werd door Yvonne van der Spek en Lucie du Quesne overhandigd aan Gerrit Struik, voorzitter van de Voedselbank. (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - Lions Club Langedijk kwam weer een bezoek brengen aan de Voedselbank Langedijk.

Ieder jaar helpen zij al met het inzamelen van de DE- punten, georganiseerd door Douwe Egberts en de landelijke Voedselbanken. Met ook dit jaar weer een een fantastische opbrengst. Maar nu kwamen twee dames, Lucie du Quesne en Yvonne van der Spek voor iets heel anders. 

Lucie: “Bij het vaststellen van ons goede doel in deze periode, was iedereen eensgezind van mening dat we de Voedselbank Langedijk wilden steunen. Zodat ze de hoge levensmiddelen prijzen wat kunnen compenseren.”

Het is duidelijk dat de Lions Club, de Voedselbank een warm hart toe draagt.  Een cheque ter waarde van € 3836,41 kwamen zij overhandigen aan Gerrit Struik, voorzitter van de Voedselbank. Deze was natuurlijk blij verrast.